Menü Bezárás

Coaching

A coaching olyan konstruktív és inspiráló partnerkapcsolat, illetve folyamat, melyben a kliens saját erőforrásait mozgósítva jut el a változáshoz, célkitűzéseihez egy professzionális kísérővel. Az ügyféllel való partneri együttműködés, gondolatébresztő és kreatív folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmai szempontból is

A coach nem valaki aki különb nálad, hanem ő tulajdonképpen, az a személy, aki mellett lehetsz gyenge, gyarló, őszinte, félhetsz, összességében csupa olyan dolgot csinálhatsz, ami azzá tesz, ami vagy: emberré.

 

Life coaching

 

Az egyéni coachingban a Te változásod kerül fókuszba. Változás az önmagadhoz és a másokhoz való viszonyodban. Ösztönözni és motiválni fogunk, akárcsak egy személyi edző. A tudatosságod és személyes fejlődésed, belső erődnek és motivációs rendszerednek a feltárása és érvényre juttatása és még oly sok minden lehet a cél.
Még ha időnként nem is tűnik majd könnyűnek, de biztos, hogy meg fogja érni a fáradságot, biztonságban, szabadságban, elfogadásban fogod magad érezni. Azon munkálkodunk, hogy ismerd fel az utadat, hogy megérezd magadban a bátorságot és erőt, hogy lásd, merre lépd a következő lépést. Az út végén pedig felszabadultabb leszel, tisztább fejjel tudsz majd gondolkodni és képessé válsz a cselekvésre.

A coaching folyamatában átélheted, hogy inspiráló, biztonságos légkörben, strukturált beszélgetésben, rövid idő alatt, hogyan születnek meg benned az igazi válaszok, hogyan jön létre a változás, egy valódi párbeszédben. Hogy a perspektívaváltás hogyan segít hozzá ahhoz, hogy megtaláld a saját megoldásodat.

Business coaching

 

A business coaching során az üzleti célok, feladatok kerülnek fókuszba. Segítünk megfogalmazni, elemezni, megoldani a munkafolyamatokkal, szervezettel, célokkal, módszerekkel, külső konfliktusokkal kapcsolatos problémákat, illetve a saját belső blokkokat, érzéseket, képesség és készségbeli kétségeket, a fejlődési szándékkal kapcsolatos működéseket. Támogatjuk, motiváló módon kísérjük ügyfelünket, segítünk hozzáférni a kliensben lévő energiákhoz, megújulásra változásra késztetjük őt, segítjük megélni belső szabadságot, miközben képessé válik a teljes felelősségvállalásra.

Amennyiben a business coaching mellett döntesz, várható eredményként az alábbiakat fogod tapasztalni:

  • Eredményesebb lesz céged
  • Motiváltabb és elkötelezettebb lesz a csapatod
  • Sikeresebb leszel a tervezésben és megvalósításban
  • Fejlődik a döntéshozatali képességed
  • Vezetőként nagyobb hatékonyságra, szervezettségre teszel szert
  • Együttműködőbb csapatmunkát hozol létre
  • Kreatívabb működés jellemez: új válaszokra, megoldásokra találsz
  • Rendezettebb, nyugodtabb, elégedettebb életérzés kísér
  • stb.

 

     

Team és csoport coaching

A team és csoportcoaching egy olyan csapatfejlesztési folyamat, mely a cég életében aktuálisan jelenlévő problémára fókuszál és a probléma közös feldogozását jelöli meg célul. A team és csoportcoaching egy nagyszerű és hatékony változástámogatási eszköz, csapat, és egyéni fejlesztési folyamat, amely tapasztalati alapon mélyíti el a tanulást, egyéni, csoport és szervezeti szinten egyaránt.  A team és csoportcoaching célja, hogy összhangba hozzák, fejlesszék a csoportban és az egyénben lévő képességeket, hogy javuljon az együttműködés és a munkavégzés hatékonysága.

Hogyan segít mindez?

A team és csoportcoaching eredményeképpen, megteremtődik a csapatérzés az alkalmazottakban, megerősödik az egyén szerepe a csapatban. Segíti a projektvezetést, a rendszer gondolkodást. Eszközt ad a helyes konfliktuskezeléshez, kommunikációs technikát tanít meg. Hasznosítja a csoportdinamika erejét, fejleszti a szociális-közösségi és személyes kompetenciákat. Fokozza a lojalitást és az elköteleződést. Segíti a tanulást, belátást, döntéshozatali képességet, melyet akció tervkészítés és cselekvés követ.